In 1 dag beter leidinggeven en coachen

Voor ondernemende golfers of golfende ondernemers.

drag and drop web maker

Beter leidinggeven is te leren! 

Door mijn ervaring als golfcoach heb ik ook leren leidinggeven. Sta je regelmatig voor een groep of begeleidt je individuele golfers, dan wordt je hier steeds beter in. 

In deze trainingen gaan we kijken welke manier van leidinggeven het beste bij de deelnemers past. Door het geven van golfinstructie onder leiding van een golfprofessional, leer je nog beter wat jouw stijl van leidinggeven is en op welke manier je dit kan verbeteren.

Mobirise

Je krijgt de opdracht om een gedeelte van de golfinstructie te geven. Het maakt niet uit of je een goede golfer bent of nog nooit hebt gegolfd.
De golfprofessional ondersteunt je bij het leidinggeven.  

Daarnaast zijn er andere oefeningen, waarbij je gaat ontdekken hoe je beter resultaten kunt behalen door beter leidinggeven.


  1. Leidinggeven - Praktijk en theorie van het leidinggeven worden in deze training behandeld. Door opdrachten op de golfbaan, leer je hoe je hierin nog effectiever kan worden.
  2. Coachen - Een coach is instaat om andere beter te laten presteren. Om het maximale rendement hieruit te halen, leer je nieuwe coachvaardigheden. 
  3. Golfopdrachten - Golf leent zich perfect voor het oefenen en trainen van leidinggevende en coach vaardigheden. Hiervoor hebben we hele effectieve opdrachten verzonnen. Deze zorgen ervoor dat alle deelnemers aan het eind van de training vooruitgang boeken. Hierdoor zijn ze in hun dagelijkse rol, nog effectiever.

Businesstraining in combinatie met golf, helpen jou en jouw organisatie om op ontspannen
wijze mooie resultaten te bereiken. Dus neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jou en je team te bespreken.

Ja, ik wil meer weten

Als je interesse hebt om deze training met jouw management team te houden, vul dan onderstaand contact formulier in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact op.
Of bel direct: 06-51340449

Deel deze pagina!