free website creator app

Spreker

Boek een lezing, waarbij ik samen met of voor  
het publiek, moeilijke dingen makkelijk maak.

  • Lezing: Maak Moeilijke Dingen Makkelijk - In deze lezing leg ik uit welke winst je kunt behalen door moeilijke dingen makkelijk te maken. Deze werkwijze is op vele organisaties en markten toe te passen. Het maakt het werk eenvoudiger en effectiever. De kosten gaan omlaag en het rendement wordt groter.
  • Lezing: Betere presteren in business en golf - Wat kan je leren van de golfsport en mijn ervaring als golfprofessional? Door te weten hoe je mensen kunt helpen om beter te presteren, kan je ook de bedrijfsresultaten verbeteren.
  • Lezing: Golf is ook een teamsport - Aan de hand van voorbeelden uit de golfsport krijg je een verrassende kijk op het bouwen van teams. Naast aandacht voor de samenwerking in het team, wil je ook kijken naar de individuele prestaties.
  • Lezing: Waarom zijn golfers betere managers en ondernemers? - Doordat golf een lastig spel is, ontwikkel je ook vaardigheden om een goede manager of ondernemer te worden. Welke vaardigheden dit zijn, kan je ontdekken in deze lezing.

Ja, ik wil meer weten

Als je interesse hebt om mij voor een lezing of presentatie te boeken, vul dan onderstaand contact formulier in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact op.
Of bel direct: 06-51340449

Leonard Smit is spreker, businesstrainer en golfcoach. Tevens eigenaar van de Prestatieformule. 


De Prestatieformule. KvK nr: 24171608. Brabantlaan 46. Vught. Contact Telefoon