In 1 dag effectief samenwerken en bouwen aan een sterk team.

easy website creator

Golf is ook een teamsport! 

Ondanks dat je het niet zou zeggen, is golf ook een teamsport. De Rydercup is het beste voorbeeld waarbij golf als een teamsport wordt gespeeld. Het is het enige sportevenement ter wereld waarbij twee continenten tegen elkaar spelen. Een golfteam uit Amerika speelt tegen een team uit Europa. 

Tijdens de training: In 1 dag effectief samenwerken en bouwen aan een sterk team, gebruiken we verschillende golfoefeningen en speelvormen om ervoor te zorgen dat het team beter gaat presteren. De theorie wordt vooral in de praktijk toegepast. HIerdoor blijven de deelnemers gemotiveerd en leren tegelijk (beter) golfen.

Mobirise

We gebruiken oefeningen op de golfbaan en de oefenbaan, waardoor de samenwerking gaat verbeteren. De teamleden moeten goed gebruik maken van de sterke kanten van alle leden.

Daarnaast moeten ze eventuele minder sterke punten opvangen.

  1. Werken in team - Praktijk en theorie over de manier waarop je binnen een team beter kunt samenwerken.
  2. Samen presteren - Tijdens deze training gaan we verschillende golf oefeningen en uitdagingen doen, waarbij de teamleden samen moeten presteren.
  3. Samen bouwen aan het team - Aan het einde van deze training zijn de deelnemers nog beter in het verder bouwen aan een team. Hierbij is de belangrijkste factor, dat elke teamlid belangrijk is en van belang is.

Businesstrainingen in combinatie met golf, helpen jou en jouw organisatie om op ontspannen
wijze mooie resultaten te bereiken. Dus neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw team te bespreken.

Ja, ik wil meer weten.

Als je interesse hebt om een teambuilding en samenwerking training te houden, vul dan onderstaand contact formulier in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact op.
Of bel direct: 06-51340449

Deel deze pagina!