easy website builder

Trainingen

Bekijk deze video en ontdek welke trainingen het beste bij jouw bedrijf passen.

Dit zijn de verschillende trainingen:

Mobirise

Beter samenwerken en bouwen aan een sterk team.

Om binnen een organisatie de samenwerking te versterken, wil je de teamleden beter leren kennen. Daarnaast wil je ontdekken hoe je ze kunt ondersteunen en motiveren om beter te presteren.

Meer weten.

Mobirise

Effectief leidinggeven en coachen.

Wil je ervoor zorgen dat er binnen je organisatie betere resultaten worden behaald, dan wil je als leidinggevende je team effectief coachen.


Meer weten.

  • EFFECTIEVE TRAININGEN - Deze trainingen zijn zo ontworpen dat ze effectief zijn en je in korte tijd het maximale uit de training kunt halen.
  • GOLF ALS MIDDEL - In deze trainingen wordt golf gebruikt om principes die in organisaties worden behandeld, duidelijk te maken. Zo leer je de principes in een ontspannen sfeer. Hierdoor kost het weinig moeite om de traininen te volgen en werk je ook aan het (beter) leren golfen.
  • SAMEN INVULLING GEVEN - Binnen deze trainingen spelen we in op de concrete vragen van de opdrachtgever. Uiteindelijk willen we de doelen bereiken, die vooraf gesteld zijn. Daarnaast spelen we tijdens de training in op de ervaringen en vaardigheden die binnen de groep aanwezig zijn.

Ja, ik wil graag meer weten!

Als je interesse hebt om een training te organiseren, vul dan onderstaand contact formulier in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact op.
Of bel direct: 06-51340449

Leonard Smit is spreker, businesstrainer en golfcoach. Tevens eigenaar van de Prestatieformule. 

De Prestatieformule. KvK nr: 24171608. Brabantlaan 46. Vught. Contact Telefoon